Categories: Tävling

Mini-eskader & Regattamiddag 30 maj

Tävlingssektionen bjuder in till regattamiddag i samband med seglingstävlingen Joar Blå. Vi välkomnar samtliga medlemmar att delta.

Vi som deltar i Joar Blå seglingen kommer efter målgång gemensamt bege oss från Klubbholmen till Enköpings hamn. Väl inne i hamnen kommer det att anordnas lite aktiviteter i Klosterparken. Regattamiddagen kommer att inmundigas på Hamncaféet där det bjuds på:
Köttfärsbiff med sauterad löksky, saltgurka samt kokt potatis. Inkl. Mineralvatten/lättöl, sallad, knäcke,smör, kaffe och liten kaka.
Pris: 130 kr per person.

Program:
Fredag 29/5
– Registrering kl. 18:30-19:00
– Skepparmöte kl. 19:00
– Bastukväll på Klubbholmen kl.19:00

Lördag 30/5
– Första start kl. 9:00 Joar Blå Inshore Race, målgång ca kl. 15:00
– Eskader in till stan kl.15:30
– Femkamp & tipspromenad kl.17:00 i klosterparken
– Regattamiddag på hamnkaféet kl.19:00 samtliga Ess-medlemmar inbjuds till Regatta-middagen!

Anmälan till regattamiddagen sker på mejl till kappsegling@enkopingssegelsallskap.se där ni anger följande:
– Namn
– Antal personer i sällskapet
– Eventuella allergier

  • Anmälan ska vara oss till handa senast 21/5
  • Respektive person köper sin biljett hos Hamncaféet senast måndag 25/5.
Tävlingsledaren

Recent Posts

Inbjudan till årsfest 2024

Inbjudan till årsfest 2024

3 veckor ago

Kallelse till ESS:s höstmöte 2024

Vi välkomnar alla våra medlemmar till Enköpings segelsällskaps höstmöte på torsdag 2024-11-07 kl 18.30 på…

1 månad ago

Höstklut

Ännu en gång börjar dagarna bli kortare, vindarna kallare och seglingssäsongen närma sig  sitt slut. Vilket…

2 månader ago

12-timmars 21 september 2024

Välkomna till årets sista klubbsegling, den utmanande distansseglingen 12-timmars. Segla så långt som möjligt mellan…

3 månader ago

Tävlingen uppmärksammad av Search Magazine

38-jollar-till-start-i-sm-i-2-krona

3 månader ago

SM-guld för Enköpingsparet på hemmavatten

SM-guld för Enköpingsparet på hemmavatten

3 månader ago

This website uses cookies.